Ett syskon till Afropowerdance® har fötts: Freepowerdance®



Precis som Afropowerdance® är Freepowerdance® ett förkoreograferat danspass från Cecilia Gustavsson och Holistic training. Freepowerdance® är en fusion mellan, yoga, kampsporter, afro och fridans. Behagliga övningar som upprepas många gånger och är enkla att utföra. Freepowerdance® ger bra och allsidig fysisk träning (du tränar smidighet, styrka, kondition, explosivitet, flexibilitet och bålstabilitet, balans och avspänning).


Känn rörelsen inifrån och ut, utan att tänka så mycket. Kan kännas enkelt men jag tycker att vi människor gör det alldeles för sällan. Vi bygger alla dessa murar och trygghetszoner runt omkring oss och släpper sällan taget, vi vill hela tiden ha kontroll. Bara sluta tänka och låt de underbara trumrytmerna hjälpa dig att hitta flow och dansmagi. Man glömmer både tid och rum i denna härliga träningsform. Det enda du behöver är din kropp och själ (du behöver inte ens skor!). Utforska kroppens olika möjligheter att röra på sig, hitta kontraster i dina rörelser. Hitta skillnaden mellan hårt och mjukt, runt och rakt. Hur långsamt kan du röra på dig? Hur explosiv kan du vara? Du kommer både att agera utåt och fokusera inåt. Allt detta i en klass!


Vi (Campushallen) börjar med att erbjuda några enstaka tillfällen i vår så att man får möjlighet att prova på. Tanken är sedan att permanenta passen till höstens schema. Premiär på fredag den 27/3. Alla andra tider finns på Campushellens hemsida.


Ge din kropp och själ en gåva och prova på Freepowerdance®. Kom och bli lycklig!

Skriven på en vårlik och solig marsdag 2009

/Anna Tanttinen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0